PortAventura consolida l'increment de visitants amb Ferrari Land i anuncia noves inversions com un hotel al Far West i una nova atracció a Sésamo Aventura

PortAventura consolida les xifres d’expansió després de l’arrencada de Ferrari Land, que va ser més tímida del previst, però que finalment pronostica per enguany superar els 5 milions de visitants al resort. Un impacte que d’entrada, aquesta temporada que arrencava el 23 de març ja ha suposat un 60% més de visitants a l'àrea, que l’inici de l’any passat. I creix també la ocupació hotelera, prop d’un 30%, i un 13% la quantitat d’esdeveniments. Un dels més importants, just d’aquí un mes, serà l’allotjament de les delegacions que participaran als Jocs Mediterranis. Avui s’ha estrenat una nova àrea infantil a Ferrari Land i s’han anunciat noves inversions pel 2019.

El públic familiar és una de les apostes de Ferrari Land per seguir incrementant visitants i arribar a la fita dels 5 milions aquest any. I per això, la nova àrea infantil amb 5 atraccions que ha obert portes aquest dimarts a Ferrari Land serà un incentiu més que acceleri l’impacte del Parc que està iniciant temporada amb un 60% més de visitants que l’any passat, en aquest primer trimestre d’obertura. I això passa després de la millor Setmana Santa, el millor Nadal i el millor Hallowen de la història, diuen des del Parc temàtic, malgrat el context polític català.

El 2017 els hotels de PortAventura van acollir més d’un milió de pernoctacions a les 2100 habitacions del complex. I en aquest sentit ja es preparen noves inversions pel 2019, començant per un nou hotel de 4 estrelles, amb 150 habitants, al Far West, amb una inversió de 25 milions, i 15 milions d’euros per la primera Dark Ride del parc, una atracció coberta familiar que s’instal·larà a l’àrea de Sesamo Aventura. El que no hi haurà aquest any és l’espectacle del Cirque du Soleil. PortAventura ha optat per prioritzar la celebració de l’Any de Woody i l’arribada de la saga de Tadeo Jones, aquest mes de juny.