El CB Salou confirma el descens

En un final de temporada cruel i després de cinc derrotes consecutives el CB Salou ha acabat perdent la categoria i descendint a Lliga EBA de forma directa al perdre per 79-62 a la pista de l'Hospitalet. Els salouencs s'ho jugaven tot a cara o creu a l'última jornada i una victòria els hauria permès jugar almenys el play out.El partit era una final i el respecte entre els dos equips es va notar. Els nervis també van jugar una mala passada i ni els locals, amb un 5 de 22, ni el Salou, 4 de 21, van estar encertats des de la línia de 3.

Així va ser l'Hospitalet qui va controlar el partit des de l'inici.  Els locals, des del parcial inicial de 6 a 9, van anar sempre per davant el marcador. Al descans, però, encara estava tot per decidir amb el 39-34 i el Salou tenia les seves opcions.La tònica no va canviar després de passar pels vestidors, amb un Hospitalet intentant trencar definitivament el duel i un Salou que buscava de totes les formes possibles acostar-se al marcador. La sort va caure del cantó local i amb empat a 51, dos triples seguits van deixar molt tocat al conjunt de Jesús Muñiz. El tècnic va intentar-ho parar amb un temps mort, però la dinàmica ja havia canviat. El parcial de 25 a 18 del tercer període va ser decisiu i els salouencs van marxar a l'últim quart vuit punts per sota. 64-52. Un resultat ja insalvable perquè l'Hospi va saber jugar amb el temps i possessions llargues i el Salou no va tenir l'encert necessari per tornar a entrar al partit.

Amb la victòria, l'Hospitalet jugarà el playout per mantenir-se a LEB Plata i condemna al Salou al descens directe a EBA després d'una temporada amb massa entrebancs.