La setmana. 04/05/2024

Els partits despleguen la seva maquinària de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya. D'aquí a una setmana, els catalans i catalanes estan cridats a les urnes. Setmana marcada, però, per la decisió de Pedro Sánchez, que continuarà a la presidència d'Espanya després de cinc dies de reflexió, per la denúncia admesa a tràmit contra la seva dona.

Setmana marcada també per la celebració del Primer de Maig. Unes 500 persones es manifesten pel centre de Tarragona per reclamar treballar menys hores i cobrar millors sous en una jornada reivindicativa en plena campanya electoral.

El Camp de Tarragona no patirà per la sequera. Ho diu el Consorci d'Aigües que tot i això, mantindrà el pla per responsabilitat, per la situació que viu la resta de Catalunya, però argumenta, que aquí, no cal patir.

L'ajuntament de Tarragona està fart dels propietaris de Ca l'Ardiaca, al Pla de la Seu. No han assumit els treballs d'emergència que el consistori està realitzant a l'edifici després que caigués part de la teulada. Els demanen que siguin responsables.

L'Estat adjudica les obres que han de millorar la connexió de l'autovia A-27 amb la nacional 240. Bàsicament s'adequarà la rotonda que hi ha a l'alçada de Lilla on ara acaba l'autovia i enllaça amb la nacional. L'import supera els 5 milions d'euros.

Programes més recents a TAC12