La setmana. 27/04/2024

L'equip de govern de Tarragona ja té una primera proposta tècnica del Pla d'Ordenació Urbanística que ha de regir el creixement de la ciutat les pròximes dècades. La principal diferència entre el document que defensa el PSC i l'avanç del POUM que va tramitar Esquerra Republicana té a veure amb el creixement urbanístic cap a Llevant. La Laboral anirà entre Campclar i Bonavista.

Pedregada històrica a la zona del Baix Gaià. Altafulla es va despertar aquest dimarts amb carrers impracticables, amb el sostre d'un aparcament privat ensorrat i amb la platja coberta de calamarsa. Torredembarra tampoc s'ha salvat de la tempesta i s'han afanyat a arreglar els desperfectes.

Arrenca la campanya electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya. Els partits protagonitzen la tradicional encartellada a la Rambla Nova amb 18 escons en joc per la circumscripció de Tarragona, que ara mateix estan repartits entre 7 partits polítics.

Montblanc fa marxa enrere i no ampliarà l'actual Centre d'Atenció Primària on es troba sinó que en construirà un de nou a la zona de la Batedora. Ja s'havia projectat així anteriorment. La decisió s'ha pres després d'escoltar el departament de Salut de la Generalitat. Són algunes de les notícies més destacades de la setmana, les repassem tot seguit. comencem!

Programes més recents a TAC12