La setmana. 06/04/2024

Comença a funcionar la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra que dona servei a la zona del Baix Gaià. És un equipament llargament reivindicat que ha de servir per millorar el servei i alliberar les policies locals d'algunes tasques que ara assumien.

La presó de Mas d'Enric retira de la cuina 15 presos condemnats per delictes violents. És una decisió que es pren arran de la mort d'una de les cuineres en mans d'un intern i que ja han fet prèviament altres presons catalanes com la de Ponent, a Lleida i Lledoners.

Bona ocupació al territori per Setmana Santa, tot i que els temps no ha acabat d'acompanyar. Hi ha hagut molta més afluència a la costa que no pas a l'interior, sobretot gràcies al turisme esportiu que ha omplert hotels.

La Vall de l'Arrabassada a Tarragona podrà continuar aparcant sense pagar. No s'implantaran les 400 noves places de zona regulada previstes, una decisió que el govern diu que ha pres després d'escoltar els veïns. Esquerra creu que és una qüestió electoral.

Baixa l'atur al març en 600 persones. Tot i això hi ha més de 40.000 persones que busquen feina a la demarcació de Tarragona. És un 2% menys que fa un any. Les dades remunten sobretot gràcies al sector serveis.

Un incendi destrueix part d'un edifici de tres plantes de la zona del Portal Nou de Valls. Els sostres han quedat molt afectats i segons quin sigui el peritatge, no es descarta que s'hagi d'enderrocar.

 

Programes més recents a TAC12