Notícies 12. Edició migdia. 27/02/2024

Els pagesos tornen a paralitzar part de la ciutat de Tarragona amb una nova protesta per reclamar solucions a la situació que viu el sector. Han llençat ous i tomàquets a la seu d'Agricultura de la Generalitat i també a la delegació del govern central a la plaça Imperial Tarraco on s'han concentrat un centenar de tractors.

Acord entre Esquerra i el PSC per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. No ha canviat res amb Hard Rock, però els socialistes donen un vot de confiança al govern. Ara caldrà veure què fan els comuns.

Costes de l'Estat confia en poder aplicar d'aquí 3 anys la solució definitiva per evitar que els temporals s'emportin la platja d'Altafulla. Han arrencat els tràmits per redactar el projecte. Mentre a partir d'ara, les terrasses dels restaurants no podran estar sobre la sorra.

L'exgerent de Turisme de l'Espluga declara que la treballadora que l'acusa d'abús sexual s'ho ha inventat tot. Una afirmació que no comparteixen les psicòlogues que han estat en contacte amb la pressumpta víctima i que també han declarat. El judici ha quedat vist per a sentència.

En esports, Tarragona opta a tornar a acollir la Copa del Rei i la Reina de tennis taula l'any vinent. La competició s'està disputant aquests dies al Palau d'Esport de l'Anella Mediterrània i l'experiència satisfà a tothom i per això tant des de l'organització com des de l'ajuntament es parla de repetir.

Programes més recents a TAC12