Notícies 12. 09/10/2023

Dia de dol a Montblanc per condemnar la mort violenta d'un veí de 25 anys. El cos el van trobar a casa seva dissabte. Els Mossos ho investiguen com a un homicidi. De moment, no hi ha cap detingut.

La Generalitat inicia els tràmits per catalogar l'edifici de Ca l'Ardiaca, del pla de la Seu, com a bé cultural d'Interès Nacional, un fet que condiciona totes les obres que s'hi vulguin fer. L'espai està tancat des de fa anys i s'havia de convertir en un hotel de luxe.

Detenen a Salou i Reus un grup de sis persones que es dedicaven a fabricar i distribuir bitllets falsos per tot l'estat. En l'operació, que va començar al gener, s'han aconseguit retirar del mercat 36.000 euros falsificats.

La Colla Vella signa la millor actuació a la diada del Mercadal, que se celebra l'any en què no hi ha concurs de castells. Els rosats, però, no van poder descarregar el 4d9fp i el 2d8sf. Els Castellers de Vilafranca també van portar gammes extra i la Jove de Tarragona, la tripleta.

I en esports, el Nàstic conserva el liderat del grup 1 de la Primera Federació tot i l'empat contra la Ponferradina al Nou Estadi. Els grana van empatar a 0 en un partit en què van merèixer més.

 

 

Programes més recents a TAC12