Notícies 12. Edició migdia. 06/10/2023

El 25% dels lloguers de la demarcació de Tarragona no es declaren. Es a dir, una mica més de 2 de cada 10 es fan en negre. Els tècnics d'Hisenda asseguren que el percentatge no és alt i que la majoria dels arrendadors són pensionistes.

Torredembarra i Altafulla buscaran plegats el finançament per millorar el camí de ronda entre els dos municipis. Els dos municipis uneixen esforços per presentar un projecte conjunt que rondarà el milió d'euros i que busca partida als pressupostos de l'Estat.

La Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Repsol creen la càtedra de Transició Energètica sobre Captura i Aprofitament del diòxid de carboni. Vol incidir en la lluita contra el canvi climàtic a través d'aquesta innovadora tecnologia per capturar el CO2.

Valls va viure ahir la preestrena de la nova sèrie de ficció que emetrà aquesta casa a partir del dissabte 14. Rocket Talent Fest és una creació de la companyia vallenca Passabarret amb accent vallenc i del Camp de Tarragona. S'emetrà també a una vintena de televisions de la Xarxa.

Duel entre primer i segon. El Nàstic es veurà les cares contra la Ponferradina. Els lleonesos arriben al nou estadi amb 14 punts i per darrera del Nàstic a la classificació

 

Programes més recents a TAC12