Notícies 12. Edició migdia. 28/09/2023

Esquerra es defensa de les acusacions de l'alcalde de Tarragona en què apuntava que s'havia trobat una situació econòmica molt complicada des que va accedir al govern. Els republicans treuen pit i diuen que durant el seu mandat  van reduir l'endeutament que arrossega l'ajuntament i millorar el pagament a proveïdors.

L'empresa que ha de pagar les indemnitzacions als veïns de Lilla per les esquerdes ha presentat al·legacions i això farà que triguin més a cobrar. Avui els veïns i l'alcalde de Montblanc s'han reunit amb els representant de l'estat a Tarragona per expressar el seu malestar.

Altafulla cedeix les butaques del casal La violeta a un espai cultural de Barcelona. Són seients que va comprar l'anterior govern i que no s'han utilitzat mai. A canvi, l'espai del barri de Gràcia portarà espectacles a Altafulla.

La Franz Schubert Filharmonia encetarà la nova temporada la setmana vinent al Teatre Tarragona. Ho farà amb el 'Concierto de Aranjuez' juntament amb un dels guitarristes més aclamats del moment. L'espectacle viatjarà també fins a Nova York.

I en esports, ni el llarg desplaçament fins a Lugo ni el fet d'entrenar tota la setmana lluny del Nou Estadi han de servir d'excuses al Nàstic per no treure un bon resultat de terres gallegues. Ho diu el seu tècnic, Dani Vidal que vol tornar del desplaçament mantenint el liderat.

 

 

Programes més recents a TAC12