Notícies 12. Edició migdia. 26/09/2023

Esquerra Republicana i els comuns creuen que el govern del PSC a l'ajuntament de Tarragona navega sense rumb. És el balanç que fan dels 100 dies de mandat de l'alcalde Viñuales al capdavant del consistori. No tanquen la porta a negociar els pressupostos però exigeixen al PSC que es defineixi, i digui si mira a l'esquerra o a la dreta per buscar aliats.

El nou Casal de les Dones de Salou s'inaugurarà el 30 d'octubre. Es farà així realitat una reivindicació històrica d'aquest grup al municipi. El local situat entre els carrers Barcelona i Ciutat de Reus està enllestit i ha costat 600.000 euros.

L'ajuntament de Valls destinarà gairebé mig milió d'euros a comprar immobles al voltant de l'edifici històric de Ca Padró. Són diners inclosos dins el modificatiu de crèdit d'un milió que ha aprovat el consistori. L'oposició ha criticat al govern que improvisi amb els comptes.

La DO Conca de Barberà collirà un 30% menys de raïm durant aquesta verema que està a punt d'acabar. Es confirmen les previsions que tenien d'una baixada de la producció per la sequera, encara que els vins seran de major qualitat.

I al Notícies 12 d'avui veurem Santa Tecla des de l'aire. Recuperarem algunes de les imatges històriques que els hem ofert durant les retransmissions de la festa major de Tarragona i que ens han permès veure i viure la festa des d'una perspectiva mai vista.

Programes més recents a TAC12