El subdelegat diu a Montblanc que les obres del túnel del Coll de Lilla arrencaran l'any vinent

A Montblanc, important reunió avui entre l'alcalde i el subdelegat del Govern espanyol per la propera construcció del túnel del Coll de Lilla. Serà possible l'any vinent, segons Joan Sabaté, que ha confirmat que aviat s'aprovarà el modificat del projecte. Des de Montblanc però, no ho veuen clar.

El subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, s'ha reunit aquest divendres a Montblanc amb l'alcalde, Josep Andreu. Ho ha fet just després de fer una visita d'obres a l'A27, que ha estat de fet el tema central de la trobada d'aquest divendres. Sabaté ha destacat que les obres estan en marxa i espera que en les properes setmanes el Consell d'Estat aprovi al modificat del projecte, un pas necessari per poder començar a foradar el túnel del Coll de Lilla. Espera que, d'aquesta manera, es pugui mantenir el termini de tres anys per tenir llestes les obres i que al 2019 puguin començar les obres del túnel.

Per la seva banda, l'alcalde de Montblanc s'ha mostrat més pessimista. Creu que hi ha elements del projecte que faran alentir les obres, però ha assegurat que no dubta de la voluntat del subdelegat de desencallar el projecte de l'A-27 fins a Montblanc. Aquesta ha estat la primera reunió entre l'alcalde de Montblanc i el nou subdelegat del Govern a Tarragona.