Multitudinària primera nit de concerts a l'Acampada Jove de Montblanc

L'Acampada Jove ja està en marxa a Montblanc, per desè any consecutiu. La nit d'aquest dijous La Raiz i Txarango han portat ja milers de joves a la capital de la Conca, on aquest divendres intenten passar les hores de calor a l'espera d'aquesta segona nit de concerts.

Aquest dijous, milers de joves vibraven amb el directe de La Raiz, que es va acomiadar del festival. El grup tanca un etapa i quan acabi aquesta gira es retiraran dels escenaris.

També va ser tota una festa el concert de Txarango, que va portar a Montblanc els seus millors temes amb un públic totalment entregat. Aquest divendres no parava la música a Montblanc. Al matí la plaça major ha acollit els concerts del concurs de música jove. La nova carpa República també ha acollit el concert de Marcel Lázare i Júlia Arrey

Mentre, molts joves passen la calor com poden. Alguns opten per buscar racons amb ombra, mentre que d'altres s'han remullat a la piscina municipal. Aquest matí els acampats han pogut llegir algunes cartes que els presos polítics els han enviat. Els Catarres i Xavi Sarrià seran els plats forts d'aquesta nit a l'Acampada Jove.