L'Acampada Jove ja acull milers de persones a Montblanc

Aquest dijous comença l'Acampada Jove a Montblanc. Són ja 23 anys d'aquest festival político musical que organitzen les joventuts d'Esquerra Republicana. Aquest cop l'absència d'Oriol Junqueras, a la presó, i el clam per la llibertat dels presos polítics i exiliats marca l'edició. Fa ja 10 anys que va arribar a Montblanc. Avui, com és habitual, s'han repetit els nervis per entrar.

L'Acampada Jove més reivindicativa ja ha obert portes a Montblanc. La 23 edició del festival serà enguany un clam per la llibertat dels presos i exiliats polítics, i es farà visible de diverses maneres al llarg d'aquests tres dies. 

Per exemple, els diners recaptats amb els gots deles barres es destinaran a la caixa de solidaritat. A banda, es faran xerrades i els acampats podran enviar cartes als presos. 

Centenars de joves vinguts d'arreu del país han fet cua bona part de la nit per ser els primers en ocupar un lloc d'acampada. Tots venen a Montblanc amb ganes de passar tres dies amb els amics, escoltant bona música i també participant de les reivindicacions polítiques. 

La desena Acampada Jove a Montblanc ha arrencat amb força aquest migdia, i ja es prepara pels primers plats forts de la nit, amb Txarango i La Raíz com a grans reclams.