Tot a punt a Montblanc per acollir la quarta edició de Brickània

Montblanc es tornarà a omplir d'aficionats al món del Lego aquest cap de setmana amb la quarta edició de Brickània. Un certamen que té l'epicentre a l'antiga església de Sant Francesc i que arriba amb novetats.

A l'antiga església de Sant Francesc ja estan tot apunt per rebre als visitants. L'atractiu principal tornarà  a ser l'exposició de diorames, amb diverses temàtiques. Com aquest, dedicat a Montblanc durant la Setmana Medieval de Sant Jordi, amb tot tipus de detall. També es podrà veure una exposició de quadra creats amb peces de lego, com aquest que recrea el logotip de Montblanc Medieval. 

Però l'estrella tornarà a ser, un any més, la temàtica Star Wars. Enguany els diorames dedicats a la saga cinematogràfica s'han situat tots en una sala pròpia. Alguns d'ells, a més, han estat creats per aficionat al món del Lego de Montblanc. Entre les novetats d'enguany, destaca la final d'una competició de robòtica amb Lego, on hi participaran alumnes de diversos centres escolars del Camp de Tarragona. També destaca l'exhibició d'una rèplica del famós R2D2, única al sud d'Europa avalada per Lucas Film. També hi haurà una desfilada dels protagonistes de la pel·lícula, així com un concurs de creativitat amb bricks.

Brickània obrirà portes aquest dissabte i s'allargarà fins diumenge al vespre.