Música i solidaritat al cicle de concerts Musi-Cata de Montblanc

Ens fixem en una iniciativa que combina gastronomia i solidaritat a Montblanc, i que ja celebra 5 anys. El Festival MusiCata, al celler Mas Foraster que ha presentat els seus objectius d'enguany i un cartell musical amb una interessant oferta.

El cicle de concerts Musi Cata celebrarà el seu cinquè aniversari amb una jornada solidària a favor de la lluita contra l'ELA. El celler Mas Foraster de Montblanc tornarà a ser l'escenari d'una tarda on la música en directe i el vi seran protagonistes. Enguany, a més, tots els diners recaptats amb les entrades es destinaran a la fundació Miquel Valls i a la seva lluita contra aquesta malaltia degenerativa. Els concerts tindran lloc el dissabte 14 de juliol i tindrà músics que al llarg d'aquests 5 anys ja han actuat al Musi Cata: Joan Masdeu, Fito Luri, Xavi de la Salud Trio, Singtònics i els montblanquins Habana Vieja. Tot plegat presentat per la periodista Elisabet Carnicé.

L'entrada, que té un preu de 10 euros, permetrà veure el concert i tastar diversos vins Josep Foraster. També hi ha entrades fila0 disponibles per qui vulgui fer una aportació solidària més gran, que van dels 20 als 100 euros. 
El Pau, malalt d'ELA, i la Gina, amb el seu projecte Ilusion+, també s'han sumat al Musi Cata. Asseguren que qualsevol gest solidari pot millorar la vida dels malalts i de les seves famílies. 
 
Les entrades ja es poden comprar a través del facebook del Musi Cata.