El Museu del Pessebre de Catalunya obrirà portes el 29 de setembre

 

Ja hi ha nova data per l'obertura del Museu del Pessebre de Catalunya, que s'està acabant de construir a Montblanc. Es va suspendre l'acte previst per Santa Llúcia, al febrer, per la situació política a Catalunya. Finalment es podrà començar a visitar a la tardor.

El Museu del Pessebre de Catalunya de Montblanc obrirà portes el proper 29 de setembre, el cap de setmana de Terrània. És la data escollida per posar en marxa la instal·lació, tot i que s'inaugurarà de manera oficial més endavant. Abans, per la Festa Major de Montblanc, el 10 de setembre, es farà un cap de setmana de portes obertes, perquè els ciutadans puguin conèixer el futur museu, i ja serà a partir de finals de setembre que obrirà de manera regular els caps de setmana i sota demanda entre setmana.

L'obertura del Museu representarà un nou atractiu turístic per la vila. D'entrada, s'obriran les tres plantes, dedicades als diorames de calvaris i pessebres. De cara a l'any vinent s'obrirà la tercera planta, on s'hi instal·larà un taller.

La inauguració ja es va posposar el passat 13 de desembre per la situació política del país. Ara, un any després, s'espera que ja de manera definitiva l'equipament pugui obrir portes.