×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Judit Pere relleva Carme Pallàs a Montblanc

Carme Pallàs ja no és regidora de l'Ajuntament de Montblanc. Ho va anunciar a principis de setmana, i en el darrer ple extraordinari s'ha fet efectiva la renúncia de la fins ara regidora de Drets Socials, Educació i Seguretat de la capital de la Conca.

En un comunicat, la número dos d'Esquerra Republicana al municipi, afirmava que la seva decisió venia donada per motius de salut, fet que segons Pallàs, l'impedia exercir les seves responsabilitats en plenes condicions. Un comiat que, segons l'alcalde de Montblanc, no trencarà la unitat del seu equip de govern.

Judit Pere agafarà el relleu a Carme Pallàs. Pere, ja va exercir de regidora durant el darrer mandat, però es va quedar a un pas d'entrar al renovat plenari. Pera lamenta la baixa de la seva companya de candidatura, però confia que la seva experiència prèvia sigui un valor afegit a l'hora de governar.

Tot plegat es va materialitzar en un ple extraordinari que també va servir per recordar, amb un minut de silenci, l'exregidor motblanquí Matias Vives, qui va morir dimarts als 70 anys.