Jordi Torre rellevarà David Rovira com alcaldable de l'Espluga

Ja fa mesos, fins i tot anys que David Rovira havia confirmat que no es tornaria a presentar com a alcaldable de l'Espluga de Francolí i ara hem conegut qui el rellevarà. Serà Jordi Torre, membre del govern local en aquestes dues anteriors legislatures.

L'actual portaveu de CiU a l'Espluga encapçalarà una candidatura, segurament, sota la marca Junts per l'Espluga. Davant la renúncia de David Rovira a revalidar l'alcaldia després de 16 anys, Torre prendrà el relleu com a candidat, assegura que ho encara amb ganes i que serà un pas més en la seva trajectòria personal en l'associacionisme local i l'Ajuntament. 

la llista que encapçalarà vol donar continuïtat al projecte de 16 anys de CiU al govern, però planteja certs aires de canvi prescindint de les sigles i amb un equip format per molts independents. Els qui ja és clar que no continuaran, junt amb Rovira, són Joan Ammigó, que posarà fi a 27 anys com a regidor al consistori, i Maria Jesús Martín, després de 16 anys al govern. Tot i això, el nou candidat vol fer bona l'experiència al capdavant del consistori. 

Jordi Torre ha definit que els reptes estratègics passen per millorar les infraestructures, garantir feina als joves perquè no hagin d'anar a viure fora del municipi i seguir treballant en l'àmbit social. A més a més, destaca que el turisme i la cultura han de seguir sent puntals per a l'Espluga. Torre no ha volgut fer pronòstics de cara a les eleccions perquè desconeix quines candidatures s'hi presentaran, però venint de l'apretada victòria de Som Espluga el 2015, en candidat de Junts per l'Espluga considera que la seva llista també tindrà el factor canvi a favor.