L'Espluga fa l'últim tràmit per aprovar el POUM

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí confia poder veure publicat, fet que el convertiria en oficial, el seu nou pla d’Ordenació Urbanística Municipal la propera tardor. En l’última sessió plenària, el consistori va aprovar de forma unànime la verificació de les recomanacions i demandes que la Comissió d’Urbanisme de Tarragona havia exigit per donar el vist-i-plau definitiu al POUM presentat i consensuat pels espluguins. Feia falta només completar informes i afegir petites especificacions que no alteren l’esperit general del pla.

Des de l’oposició, Som Espluga, va facilitar també l’aprovació de les especificacions que han de completar el document. Un POUM de consens forjat durant catorze anys que ha evolucionat cap a un model de creixement urbanístic sostenible.

En un ple en què tots els punts es van aprovar per unanimitat, també es van certificar part de les obres de pavimentació i serveis a diversos carrers de la localitat, unes obres que segons l’equip de govern evolucionen al ritme previst, tenint en compte que el termini d’execució expira el mes de gener. També confien que arribin a temps les obres del camp de futbol, iniciades amb cert retard però amb el marge suficient per tenir l’equipament enllestit el mes de setembre.