L'hereu d'una tradició pastissera a l'Espluga, Mestre Artesà

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat el diploma de Mestre Artesà Alimentari al pastisser espluguí David Ferrer en reconeixement a la seva trajectòria professional. És l'hereu d'una tradició pastissera que ha passat de pare a fill. Ara és ell qui està al capdavant d'aquest establiment de l'Espluga de Francolí i que ha vist recompensada la seva feina amb el diploma de Mestre Artesà Alimentari.

La rutina de l'obrador és clara: cada dia des de primera hora treballen les masses per elaborar tot tipus de brioixeria, però amb una peculiaritat espluguina. L'ametlla és la matèria primera per excel·lència i els carquinyolis el producte que més elabora. Una línia de treball que seguirà mantenint.

El cas del David i la pastisseria Ferrer a l'Espluga no és una excepció. El municipi suma 4 pastisseries i fins a 5 elaboradors de carquinyolis. De la mateixa manera, altres pastissers locals també han rebut el reconeixement de Mestre Artesà. Tot plegat són ingredients que fan de l'Espluga un poble ben dolç.