L'Espluga presenta el cartell de la Festa Major amb Doctor Prats com a reclam

La regidoria de festes de l'Espluga de Francolí ja ha presentat el cartell de la Festa Major d'aquest 2018 i també ha destacat l'oferta musical que es podrà escoltar al municipi del 25 al 30 de juliol. Doctor Prats repetirà com un dels principals reclams de la Festa Major de l'Espluga.

L'oferta musical s'ha donat a conèixer en la presentació del cartell, enguany obra de Fèlix Torre que ha guanyat la tercera edició del concurs de disseny.Una creació en què personatges en 3D propis d’una pel·lícula de dibuixos animats comparteixen escena amb diversos monuments de la vila, tot plegat en un ambient festiu. 

Les dues nits fortes de les festes arribaran enguany amb una clara aposta per la música en directe amb fins a 5 propostes durant la nit de dissabte. El grup de versions Mitja Nit, l'orquestra The Big Jamboree, La Nit del Tropic o la Orquestra Selvatana són alguns dels noms que se sumaran a els reconeguts Doctor Prats.

La cultura popular espluguina apareix en la majoria dels 16 dissenys que han participat al concurs de cartells i aquests elements també seran protagonistes de les festes. Això sí, compartint programa amb diverses novetats que la regidoria de festes encara no ha volgut desvetllar.