L'Espluga obre totes les seves opcions turístiques a la iniciativa 'Hola Família'

L'Espluga de Francolí és un dels 5 municipis de la Conca de Barberà que disposa del certificat en turisme familiar, sota el paraigüa de les Muntanyes de Prades. Per això, aquest cap de setmana proposa nombroses propostes i descomptes sota la iniciativa "Catalunya, Hola Família".

Participar en una activitat de geolocalització o bé en un taller de prehistòria i pintura rupestre, visitar la ruta templera i els museus del municipi o ser, per un dia, un petit arqueòleg. Aquestes són només algunes de les propostes que aquest cap de setmana es podran fer a l'Espluga de Francolí amb motiu de la campanya "Catalunya, Hola Familia". Un ventall de possibilitats que gaudiran de gratuïtats o descomptes i que, a més a més, també s'hi sumen els preus especials dels restaurants i allotjaments de la vila. 

Aquesta primera edició de la campanya també estrena una proposta virtual, una l’aplicació per a mòbil “Llegendes en Família” que permetrà buscar i caçar diversos éssers mitologics amagats als espais turístics. A la Conca de Barberà i al Baix Camp hi trobarem el nen de les Muntanyes de Prades, un jove guerriller de la Tercera Guerra Carlina.