Constantí comença a renovar l'avinguda Onze de Setembre

Constantí està renovant una de les principals vies del municipi, l’avinguda Onze de setembre. Les obres tenen un pressupost que frega els 800.000 euros i es fan per trams, per minimitzar les molèsties. Es preveu que estiguin enllestides al març.

Les obres han començat pel tram inferior de l’avinguda 11 de setembre, el més proper a l’escola Centcelles, i alguns dels canvis que experimentarà el carrer ja són visibles. Es substituirà el paviment actual i la vorera central i es posarà nova vegetació i nou mobiliari urbà. A més, es canviarà la xarxa d’aigües residuals i s’introduirà una xarxa d’aigües pluvials. També es preveu la instal·lació d’un carregador de vehicles elèctrics. La reforma de l’avinguda 11 de setembre és un dels principals projectes d’aquest mandat de l’equip de govern i transformarà un dels principals carrers del municipi. Contempla també millores als carrers Centcelles, Jaume I i Antonio Machado.

Les obres tenen un pressupost de prop de 800.000 euros que finança l’Ajuntament i han demanat també una subvenció de la Diputació. Per minimitzar les afectacions als veïns, les obres es fan per trams.

La previsió és que les obres de renovació de l’avinguda 11 de setembre acabin al mes de març aproximadament.