Estudien posar ressalts per reduir la velocitat dels vehicles al nucli urbà

L’Ajuntament de Constantí planifica habilitar per tot el municipi ressalts per obligar els vehicles a reduir la velocitat al seu pas per aquests punts. L’anunci el va fer l’alcalde Òscar Sánchez arran d’un prec efectuat pel Partit Popular en què demanava l’habilitació d’aquests en un punt concret de la localitat.

Una proposta recollida amb bons ulls des de l’oposició, que també aposta per la necessitat d’habilitar obstacles que redueixin la velocitat dels vehicles a les vies urbanes.

En el ple, l’equip de govern també va justificar el tancament durant un mes aquest estiu de la llar d’infants per realitzar-hi unes tasques de manteniment que des d’Esquerra es van posar en entredit. Un fet que va comportar moments de crispació entre l’alcalde i el portaveu d’Esquerra. Arran d’altres preguntes Sánchez va anunciar una reunió amb responsables de la Generalitat per la implantació de càmeres de videovigilància a la via pública. Una reunió que ha de definir les característiques del projecte d’implantació d’aquest sistema després que la Generalitat hagi denegat el permís per instal·lar-les com preveu el projecte presentat.