Les obres de l'Avinguda Onze de Setembre de Constantí, a l'octubre

El consistori va fer un pas més amb l'aprovació d'un tràmit administratiu previ al projecte, que comptarà amb 763.000 euros de pressupost.

Els treballs de millora de l'Avinguda Onze de Setembre i els carrers Jaume I i Antonio Machado contemplen la substitució de la xarxa d’aigües i la introducció d’una xarxa pluvial. També se substituirà el paviment de l'espai central de l’avinguda, es millorarà l'enjardinament i es canviarà l'arbrat, entre altres actuacions a les voreres laterals.

Al maig del 2017 el ple va aprovar inicialment el projecte, ratificat mig any després. El darrer pas és purament tècnic; d'aquesta manera es requereix la documentació imprescindible per adjudicar el contracte a Agrovial, empresa que durà a terme les obres. L'equip de govern vol reunir-se amb els veïns de la zona per explicar la proposta.

La durada prevista per enllestir la feina ronda els cinc mesos; s'efectuarà per trams, ja que afecta diferents carrers pròxims. El punt va aprovar-se en sessió extraordinària i amb les abstencions d'Esquerra i PDeCAT.

D'altra banda i tal com ja va explicar TAC12 al seu dia, Constantí habilitarà un pas pel Francolí a l'est del municipi i sobre l'antic camí dels Pallaresos, que comunica amb el barri de Sant Salvador i amb el terme situat al marge esquerre del riu. El Consell Comarcal finançarà prop de la quarta part de la inversió, amb un cost de 23.000 euros i que pretén facilitar el desplaçament de pagesos i els usos lúdics i esportius de l'indret.