Constantí destinarà gairebé 4 milions d'euros a inversions

Constantí invertirà gairebé 4 milions d'euros en projectes com la millora del poliesportiu o intervencions als carrers. Una de les principals actuacions és la millora del carrer 11 de setembre, aprovada sense el suport de l'oposició. Totes les invercions es finançaran gràcies als números verds amb què s'ha tancat l'any passat.

Endeutament zero i gairebé 4 milions d’euros de romanent. Es el balanç de la gestió econòmica del pressupost de l’Ajuntament de Constantí que l’equip de govern va presentar al plenari i que ara permetran al consistori invertir en una llarga llista de projectes com millores en el poliesportiu municipal, equipaments com l’arxiu o, especialment, intervencions a diferents carrers de la via pública. Un llistat que acumula més d’una vintena d’impactes i que l’oposició posa en entredit.

L’alcalde es defensa de les crítiques a una proposta a la qual l’oposició qualifica de generalista al temps que critica una suposada manca de planificació de l’equip de govern actual.

La principal inversió prevista en el nou paquet dissenyat per l’equip de govern es centrarà a la urbanització de l’avinguda 11 de setembre i els carrers Centcelles, Antonio Machado i Jaume I, que s’emporta més d’1,2 milions d’euros. Una inversió, aquesta concreta, aprovada tot i l’abstenció d’Esquerra i el vot contrari de PDecat .

Tot plegat en un ple es va aprovar una proposta per estudiar la col·locació de pilones a la vorera del carrer Major i també canviar d’emplaçament els aparcaments reservats per a minusvàlids situats en carrers en pendent per habilitar-los en emplaçaments plans.