Cap de setmana solidari, esportiu i gastronòmic a Constantí

Cap de setmana carregat d'activitats de primavera a Constantí, esportives, culturals i gastronòmiques, en substitució des de l'any passat de l'antiga fira de Constantí.

Els actes començaven amb la Jornada solidària amb l'associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona "Aspercamp". Amb tallers, esports i actuacions a la plaça de les escoles velles, un dinar popular, exhibicions de motos i cotxes, concerts i un concurs benèfic de vestits dels anys 50. El diumenge arrencava amb esport, amb la bicicletada Popular de Constantí, que sortia de davant de l’Ajuntament fins la Plaça de les Escoles Velles, fent un recorregut de 7 quilòmetres. En aquest cas, com a prèvia als Jocs Mediterranis i amb un trajecte pels principals carrers del poble, fins el camí de les Gavarres. 

El mateix dia, puntaires d'arreu de la demarcació de Tarragona es trobaven un any més a la plaça de les escoles Velles. És un dels actes més tradicionals de Constantí que compta cada any amb la participació d’entitats locals com el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Jubilats i Pensionistes.

I com a novetat, Concurs de Paelles per acabar el cap de setmana festiu de Constantí, en una primera edició amb nou colles i 120 participants al Parc de l’Almatella. Una iniciativa de la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Amb premis inclosos per la paella més gustosa i la millor presentada.