Torredembarra farà una petició formal per recuperar la quarta escola

12 abril 2024
El pròxim ple municipal aprovarà una moció en aquesta direcció, ja que el consistori pensa que les instal·lacions s'han quedat petites. També s'estudia la unificació de les dues zones escolars del municipi.
Torredembarra

Desmantellada una altra plantació de marihuana a Torredembarra

11 abril 2024
L’entrada i escorcoll en una casa de la urbanització la Marítima s’ha saldat amb la detenció dels dos principals investigats, dos homes de 19 i 28 anys.
Torredembarra

Torredembarra, cada vegada més Pet Friendly

11 abril 2024
La iniciativa engegada ara fa unes setmanes per obrir les portes d'establiments i els espais municipals a les mascotes creix dia rere dia. Dels 35 establiments inicials, s'ha arribat a superar ja els 50.
Torredembarra

L'arxiu municipal gestionarà el fons de la Fundació Pere Badia

11 abril 2024
La institució privada l’ha cedit en el marc de la celebració dels seus 200 anys d’història, incorporant nous documents al paquet que ja gestionava l’arxiu municipal de l'Ajuntament des de 1999.
Torredembarra

Torredembarra tindrà platja per a gossos aquest estiu

10 abril 2024
Serà en un espai de 2.000 metres quadrats a la platja de Baix a Mar. El consistori ha obert una consulta ciutadana per establir els usos de l'espai.
Torredembarra

Investiguen la crema d’una vintena de contenidors a Torredembarra

10 abril 2024
La valoració de danys en el mobiliari urbà i els treballs de reparació de la via pública ja s’enfilen als 27.000 €. No es descarta cap hipòtesi.
Torredembarra

"Hem de receptar menys pastilles i més hàbits saludables"

09 abril 2024
Ho diuen els professionals durant la primera edició de la Fira de la Salut que busca inculcar hàbits saludables en totes les franges d'edat.
Torredembarra

Operatiu contra el tràfic de persones i explotació laboral a la Torre

08 abril 2024
Els cossos policials han fet una desena d'escorcolls i han detingut, com a mínim, una persona. L'operatiu s'ha desplegat a la zona del passeig de Baix a Mar.
Torredembarra

El conseller dona la benvinguda als Mossos de la nova comissaria de Torredembarra

05 abril 2024
Joan Ignasi Elena ha donat el vistiplau a unes instal·lacions que suposen un salt endavant en matèria de seguretat al Baix Gaià.
Torredembarra

Més de 300 vehicles s'exhibiran aquest diumenge a Torredembarra

04 abril 2024
Són vehicles de diferents èpoques que es concentraran a l'aparcament Mañé i Flaqué. Forma part de la segona edicio del Motor Show que comptarà amb la presència destacada del pilot de motos Emilio Zamora.
Torredembarra

Investiguen la mort violenta d'un home a Torredembarra

03 abril 2024
Després de rebre l'avís de dos companys de pis de la víctima, agents del cos policial han trobat el cadàver en un habitatge del carrer Verge del Carme de Baix a Mar. Encara no s'ha produït cap detenció relacionada amb el cas.
Torredembarra

El vermut, protagonista al Baix Gaià

03 abril 2024
25 establiments dedicaran una nova ruta gastronòmica a aquest aperitiu fins a mitjan juliol.
Torredembarra

Acaba la vaga de la recollida de brossa a Torredembarra

02 abril 2024
L'Ajuntament espera que el servei recuperi la normalitat a partir d'aquest dimecres, amb els torns de la nit i del matí habituals, sumats a un servei extraordinari que ha habilitat l'empresa per aquesta tarda coincidint amb el final de la protesta

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
0
0
0
s2sdefault