El projecte de Ca Padró s'enfilarà fins als 5,5 milions d'euros

15 abril 2024
És el càlcul que dibuixa el projecte bàsic del futur equipament, que inclou l’edifici i la urbanització del seu entorn. Actualment, s’hi estan fent estudis del subsol i les parets per definir el projecte executiu.
Valls

En marxa l'estudi del subsol i la consolidació de la muralla de Sant Francesc

15 abril 2024
S'estudia el subsol del traçat de la muralla medieval de Valls per definir el projecte executiu de la seva recuperació. També s'actuarà sobre la Torre de Llobets, on s'ha detectat un ensorrament.
Valls

La Favatada Popular reparteix més de 1.100 racions

15 abril 2024
Com a principal novetat, enguany la sisena edició va comptar amb la participació dels paradistes del Mercat de la Fruita i la Verdura i la presència de l'Associació Egueiro.
Valls

Víctor Neila: "Enguany hem estat inconsistents"

15 abril 2024
Parlem amb l'entrenador del Club Bàsquet Valls, que posa nota al curs que tot just ha acabat i anuncia que l'any vinent continuarà a la banqueta del Joana Ballart.
Valls

L'Atlètic Horta - UE Valls val més que tres punts

12 abril 2024
Diumenge a les dotze del migdia, At. Horta - UE Valls. Els de Manel Cazorla, sisens classificats, visiten el camp del setè. Tots dos equips estan separats per només un punt. En joc, consolidar-se al play-off d'ascens.
Valls

Valls proposa una fira per trobar feina

10 abril 2024
La jornada, impulsada per la Cambra de Comerç i Vallsgenera, es realitzarà el dijous 9 de maig al matí i aplegarà un mínim de 25 empreses al pavelló Xavi Tondo.
Valls

Màscares, circ i mosaics per fer en família

10 abril 2024
Són activitats que formen part del Pla Educatiu d'Entorn. Es realitzaran aquesta primavera i són gratuïtes. Arrenca el 27 d'abril amb un taller per dissenyar un mosaic modernista.
Valls

Valls aprova un pressupost expansiu de més de 37 milions d'euros

09 abril 2024
Inclou les despeses de tres organismes autònoms que es dissolen i s’integren dins l’estructura de l’Ajuntament.
Valls

Un pas més cap a la millora de la carretera que uneix Valls i Vilabella

09 abril 2024
El ple de l’Ajuntament de Valls ha aprovat, amb l’abstenció de VOX, la cessió per ocupació temporal d’uns terrenys municipals adjacents a Pisos Clols perquè la Diputació pugui millorar la carretera TV-2034, que uneix Valls i Vilabella.
Valls

Jordi Llagostera s'acomiada del Joana Ballart

08 abril 2024
El jugador deixa el bàsquet competitiu després de vuit temporades defensant la samarreta del CB Valls. El seu equip no el va poder acomiadar amb victòria. Els vallencs van tancar la temporada a casa amb una derrota a la pròrroga contra el Salt (83-90).
Valls

Valls ja ho té tot a punt per a Sant Jordi

05 abril 2024
S'han programat una trentena d'actes. Com a principal novetat, el Museu Casteller s'estrenarà com a nou espai en el seu primer Sant Jordi acollint l'exposició "Why".
Valls

El Vilar ha de tornar a ser un fortí

05 abril 2024
La UE Valls rep diumenge, a les 12:15 h, la UE Figueres. Els vallencs, sisens classificats, reben la visita d'un rival directe. El conjunt de Manel Cazorla encadena tres jornades sense perdre.
Valls

Un incendi afecta greument un edifici a Valls

04 abril 2024
Les flames van començar de matinada al número 2 del carrer Hort dels Alls, al Portal Nou. Els informes tècnics constaten el mal estat en què ha quedat un immoble que es podria acabar enderrocant.

Altres notícies

Camp de Tarragona

La Diputació reparteix 5 milions d'euros a un centenar de municipis

07 Agost 2019
El Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona injectarà en el segon semestre d'aquest 2019 fins a cinc milions d'euros a un centenar municipis de la demarcació. Dos dels que se'n beneficiaran seran Torredembarra i Valls.
Camp de Tarragona

Clam contra el possible canvi de tram de les bonificacions per a camions de l'AP-2

01 Agost 2019
El subdelegat del govern espanyol a Lleida va insinuar que l’Estat preveu traslladar les bonificacions del 50% establertes en aquest tram al tram lleidatà entre les Borges Blanques i la capital de la Terra Ferma.
0
0
0
s2sdefault