Aturem Hard Rock denuncia els moviments d'ERC per tirar endavant el projecte

24 abril 2024
Ho diu perquè el govern català va ordenar a Incasòl que refés els contractes. El moviment, assegura la plataforma, també ajudaria la Caixa a revalorar els terrenys.
Vila-Seca

El Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei es jugarà a Vila-seca

24 abril 2024
Serà del 17 al 19 de maig amb 20 partits, i enfrontarà 8 equips, entre els quals 2 de catalans. És la primera vegada que el club vila-secà organitza un campionat regular estatal, el tercer a la demarcació.
Vila-Seca

Els Jardins del Castell bressolen la diada a Vila-seca

23 abril 2024
Durant el matí s'ha celebrat la ja tradicional Cantata de Sant Jordi, que ha aplegat més de 400 alumnes de primària al Celler. La mostra de llibres i roses del Castell també reuneix diverses mostres de cultura popular aquesta tarda.
Vila-Seca

"Efímera" torna a situar a Vila-seca al mapa de les capitals del Sant Jordi

22 abril 2024
Més d'una desena d'obres creades per l'alumnat de les escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus, guarniran el nucli antic de la vila.
Vila-Seca

La Camerata XXI obre les portes d'un assaig a col·lectius especials

22 abril 2024
Usuaris de la residència de Vila-seca i membres de la Fundació La Muralla de Tarragona van poder conèixer l’orquestra en un format poc habitual. Va comptar també amb sessions de musicoteràpia per a col·lectius especials.
Vila-Seca

Vila-seca homenatja la poeta i pedagoga Mayte Bravo

19 abril 2024
Va ser professora a l'escola Mestral durant trenta anys. Dos anys després de la seva mort, el municipi que l'ha volgut recordar en un acte farcit de poesia, música i ball al Celler.
Vila-Seca

La "Gran" de Schubert i el concert per a flauta de Mozart, a l'Auditori

15 abril 2024
Cita de luxe divendres a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb la Franz Schubert Filarmonia i la flautista coreana Jasmine Choi.
Vila-Seca

Vila-seca recorre el romanticisme amb un trio de piano, clarinet i veu

15 abril 2024
L'Auditori Josep Carreras va gaudir del concert "Poesia Musical, Trio Ruhe" dins dels actes del 50è aniversari de l'Escola de Música.
Vila-Seca

El Celler de Vila-seca exposa la fusió entre el vi i les joies

12 abril 2024
L'exposició "El primer tast" es pot visitar el 29 d'abril i s'emmarca en la col·laboració de l’Escola d’art i disseny de Tarragona i l'Ajuntament.
Vila-Seca

Ramon Gener sedueix Vila-seca amb la història del seu piano

10 abril 2024
El músic, escriptor i humanista ha presentat al Castell la seva primera novel·la, reconeguda amb el Premi Ramon Llull. És la història d'un piano, del seu piano de fet, que ha resseguit fins als orígens, en una Europa en guerra.
Vila-Seca

El Celler de Vila-seca entrellaça joies i vins al Tap de Suro

08 abril 2024
La música, el vi i la divulgació s’han tornat a alinear aquest cap de setmana al Celler. Més de 150 persones van participar dissabte en una nova edició del Tap de Suro, una activitat ja habitual a la programació cultural del municipi.
Vila-Seca

Albert Virgili despenja les botes als quaranta-un anys

05 abril 2024
Donem una ullada al futbol territorial, concretament a la Segona Catalana i al CF Vila-seca. Allí ha aterrat el davanter Albert Virgili. Parlem amb l'ex de la Pobla i el Nàstic per conèixer com afronta aquesta nova etapa futbolística.
Vila-Seca

Acaben les actuacions d'urgència a la platja de La Pineda

04 abril 2024
No es dubta, que la platja arribarà en condicions a la temporada d'estiu, ja que es preveu que el Port de Tarragona faci l'aportació de sorra anual de cara al maig.

Altres notícies

Camp de Tarragona

25 municipis i entitats s'apleguen al conveni Corner

18 Gener 2019
Amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que en finança el 70%, 25 entitats, administracions, empreses i municipis de la Costa Daurada s’apleguen en un conveni que els permet unir esforços per la promoció turística.
Camp de Tarragona

03.347, un dècim de la Grossa de Nadal cau a Altafulla

22 Desembre 2018
Per primera vegada la Grossa de Nadal cau a casa.. L'Estanc Pijuan d'Altafulla ha venut un dècim del número 03.347 deixant 400.000 euros. Sant Pere i Sant Pau ha repartit 960.000 euros d'un cinquè, el 29.031, i Vila-seca s'ha emportat un dècim d'un altre…
0
0
0
s2sdefault