×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Sumar recull les demandes dels treballadors de PortAventura

L’autocar de campanya de Sumar ha fet parada a PortAventura. Allí han escoltat les demandes dels treballadors del parc d’atraccions. Entre ells n’hi ha dues de concretes: una primera vinculada a la mobilitat dels treballadors, que reclamen un autocar que els apropi a la feina, i una segona vinculada a la manca de mesures contra l’onada de calor pels treballadors del parc d’atraccions.

La necessitat de regular les condicions de treball en situacions extremes com aquesta és una de les propostes que inclou Sumar en el seu programa.

La cap de llista de la formació per Barcelona, Aina Vidal, també ha utilitzat les condicions de treball de Port Aventura com a exemple de precarització. Assegura que la seva formació treballarà per incrementar el salari mínim interprofessional fins als 1.400 euros i promourà mesures que millorin les condicions de treball generals.

D’altra banda, també ha aprofitat per reiterar el posicionament de la formació contrari a Hard Rock i a altres macroprojectes que confia que la Generalitat es replantegi.