El PSC aposta per crear l'Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona

El PSC aposta per la creació de l'Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona. Seria un nou ens supramunicipal i supracomarcal a imatge del que ja existeix a Barcelona i que donaria cobertura a més de mig milió de persones. La voluntat dels socialistes s'ha plasmat en una trobada aquest cap de setmana a Cambrils, on han assistit els caps de llista de Tarragona, Valls, Constantí, Reus o Cambrils.

A banda del subdelegat del Govern, Santi Castellà, també hi havia David González, regidor socialista a Salou i que no repetirà com a cap de llista, ja que el PSC anirà amb la FUPS de Pere Granados. Tots ells han escoltat atentament Antoni Belmont, alcalde de Cornellà i vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Qüestions cabdals com el medi ambient, l’urbanisme o l’habitatge, amb un especial accent en el transport públic, han de tenir, segons els socialistes, serveis mancomunats si es materialitza l'Àrea Metropolitana. L'obertura de mires i superar les batalles de campanar és un dels reptes estrella del PSC de cara al pròxim mandat municipal.

Els socialistes s'han compromès a la creació de l'Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona mitjançant un manifest conjunt.