×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

La Diada de les Cultures espera el primer duel de la temporada entre Vella i Verds

El primer duel de la temporada entre Colla Vella i Castellers de Vilafranca es viurà a la plaça del Pou d’Altafulla i també en directe per TAC12. Serà dissabte que ve a partir de les sis de la tarda en el marc de la Diada de les Cultures. Verds i Rosats hi arriben després d’haver descarregat ja aquesta temporada el pilar de vuit amb folre i manilles.

Els vallencs a més ja han afegit a la llista una segona estructura de gamma extra com el 4de9 amb el pilar. Precedents que conviden a pensar en una cita de gamma extra. Si més no, aquesta és l’ ambició dels organitzadors per fer créixer la diada d’una plaça del Pou que ja es prepara per a l’actuació castellera.

50 ANYS DE CASTELLERS D'ALTAFULLA

Els Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla completaran el cartell. Els amfitrions volen aprofitar la diada que coincideix amb la celebració dels seus cinquanta anys d’història per fer una actuació que explori els seus límits castellers. Per completar aquestes estructures la colla fa una crida per omplir de camises liles la plaça del Pou.

Vuit persones podran seguir la diada des del balcó de l’ajuntament, que sorteja quatre invitacions dobles en un any en què ha ampliat també l’aportació de la subvenció per l’activitat de la colla, que serà de 22.000 euros i que inclou els actes commemoratius per celebrar el cinquantenari dels Castellers d’Altafulla.