TAC12 EN DIRECTE

tac12 play 72px

finetpelmig.jpg
santa_tecla.jpeg
Camp de Tarragona

Justícia relleva el director de Mas d'Enric arran de l'assassinat de la cuinera

27 Març 2024
Una mesura del tot insuficient a ulls dels treballadors de la presó, que van protagonitzar diverses jornades de protesta bloquejant la presó els dies posteriors al crim.
Constantí

Constantí destinarà un milió d'euros del romanent a inversions

28 Març 2024
És el resultat de la liquidació de l'exercici econòmic del 2023. Se'n va donar compte en el ple d'aquest mes de març, on Esquerra va reclamar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat.
Torredembarra

50% de serveis mínims a la vaga de brossa de 5 dies de Torredembarra

27 Març 2024
La vaga començarà aquest dijous al migdia i acabarà el 2 d'abril. L'Ajuntament ja observa que els serveis mínims seran insuficients, coincidint amb l'augment de població aquests dies de vacances.
Tarragona

Tarragona viurà una manifestació per la sanitat pública el 6 d'abril

27 Març 2024
La convoca el Grup de Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, que ha recollit més de 200 reclamacions d'usuaris durant dos anys, que evidencien, diuen, el mal funcionament del sistema sanitari públic.
Tarragona

El propietari de Ca l'Ardiaca assumeix les obres d'emergència

27 Març 2024
Desarrollos Arbe agafa el control dels treballs; una situació que podria fer pensar en un desbloqueig del futur, però això no serà així, almenys a curt termini.
Tarragona

Veïns de Campclar s'indignen després de quatre dies sense llum, aigua i gas

27 Març 2024
Els afectats carreguen contra l'Ajuntament. El consistori, a través d'un comunicat, explica que només una família del bloc afectat per l'incendi de diumenge ha sol·licitat l'ajuda dels serveis socials.
Camp de Tarragona

Els Comuns tornen a confiar el lideratge a Yolanda López

27 Març 2024
L'actual diputada al Parlament va ser número 2 en les passades eleccions i ara serà la cap de llista per Tarragona. El vila-secà Mario Téllez i la constantinenca Antonia García ocuparan els números 2 i 3, respectivament.
Tarragona

ERC demana aprofitar el romanent de Turisme, Esports i Serveis Socials

27 Març 2024
Proposen al govern que sol·liciti un crèdit per la mateixa quantitat d'1,4 milions d'euros per tal que aquests recursos es puguin destinar a inversions en aquests àmbits.
Montblanc

El govern de Montblanc posa fil a l'agulla per reduir el deute

27 Març 2024
La liquidació del 2023 amb un saldo negatiu superior als 2 milions d'euros va centrar el ple municipal. El govern de coalició retreu a l'oposició haver gastat més del que ingressaven quan tenien l'alcaldia, i planteja mesures correctives.
Valls

Valls vol acabar amb l'incivisme dels amos de mascotes

27 Març 2024
L'Ajuntament engega una nova campanya per informar sobre les obligacions que estableix la nova llei i reforçarà la vigilància policial per sancionar les males praxis.
Tarragona

Els Natzarens també es queden sense processó

27 Març 2024
Segon dia consecutiu amb la pluja esguerrant actes de Setmana Santa a Tarragona. Es va mantenir el viacrucis per l'interior de Sant Francesc i es va celebrar un concert improvisat a l'església de Sant Miquel del Pla.
Valls

Valls recupera el viacrucis nocturn de Dimarts Sant

27 Març 2024
Després de cinc anys sense fer-ho, el Sant Crist de Sant Joan va ser recollit pels armats vallencs per a fer el recorregut fins al convent de les Monges Mínimes, al barri de Sant Josep Obrer.
Tarragona

Mones amb nom de Tecla

27 Març 2024
Les Tecles de Tarragona ja tenen les seves mones. Les han rebut aquest migdia de mans de l'alcalde de la ciutat, Rubén Viñuales.
Tarragona

158.000 visitants fan cultura al Port

27 Març 2024
La xifra d'usuaris de les instal·lacions de Port Ciutat va augmentar un 3,5% respecte l'any anterior. L'espai que creix més en afluència és el Teatret del Serrallo, que gairebé duplica el públic.
Camp de Tarragona

Santes Creus, Montblanc i Poblet ja esperen la música antiga

27 Març 2024
La quarta edició del festival Jordi Savall, que ja ha posat a la venda les entrades, proposarà un nou diàleg entre cultures del 12 al 18 d'agost amb músics d'arreu del món i joves talents.
Tarragona

Una vintena de pintors tarragonins, homenatjats

27 Març 2024
S'hi poden veure quadres, per exemple, de Xavier Aluja, Emma Domínguez, Tito Figueras, Vicky Roldan, Màrius Art o Josep Maria Rosselló.
Tarragona

La "Passió segons Sant Joan" aterra al Teatre Tarragona

27 Març 2024
Mercè Pons i Enric López van ser els encarregats de donar la veu narrativa a l’obra, acompanyats per noms com el de la soprano Marta Mathéu o el tenor Joan Francesc Folqué.
Tarragona

Ara sí, Ferran Torres diu adeu al bàsquet

27 Març 2024
No és la primera vegada que es retira. Ara que té 36 anys, però, assegura que és el comiat definitiu. El ja intranscendent partit de dissabte contra el Benicarló servirà per…
Camp de Tarragona

Dos tarragonins encapçalen les llistes per Barcelona

26 Març 2024
Laia Estrada és la cap de llista de la CUP per Barcelona, mentre que Alejandro Fernández repetirà al capdavant del Partit Popular. Tots dos van coincidir com a regidors a…
Camp de Tarragona

La immigració fa créixer la població al Camp de Tarragona

26 Març 2024
El Tarragonès, l'Alt Camp i la Conca de Barberà han experimentat un augment de població provocat pels fluxos migratoris de fora de l'Estat. A nivell intern, les grans ciutats com…
Torredembarra

Torredembarra demana una quarta escola

26 Març 2024
Segons l'Ajuntament torrenc, les tres actuals veuen com la gran majoria de les línies estan per sobre o freguen la ràtio d'alumnes que marca el Departament. A més, l'arribada…
Altafulla

El romanent i la Fira d'Artesans tornen a enfrontar govern i oposició a Altafulla

26 Març 2024
Va ser en un ple en què l'oposició va acusar el govern de mentir sobre l'estat econòmic deixat per l'anterior govern. Des de l'actual es van defensar argumentant que han hagut…
Altafulla

Altafulla espera més de 6.000 visitants al Pleamar Vintage Market

26 Març 2024
Se celebrarà aquest dissabte i diumenge al parc de Voramar, que acollirà una setantena de paradistes dedicats a la venda d'articles de segona mà, peces de col·leccionista, vinils,…
Salou

Todos en Azul estrena casal de primavera a Salou

26 Març 2024
Aquests dies hàbils de Setmana Santa, els infants i joves amb autisme de Salou estrenen espai lúdic. Suposa un espai per a l'oci i al lleure, i alhora, funciona com a instrument…
Altafulla

Aprendre a mantenir la calma davant d'una emergència sanitària en nadons

26 Març 2024
Aquest és l'objectiu del taller de primers auxilis en nadons i nens que imparteix la Creu Roja de Tarragona i que aquest dilluns va fer parada a Altafulla.